23 Nisan 2024

Bir dizi temaslarda bulunmak üzere ilçemize gelen ve  “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı”munesabatiyla  Bozova Mehmet Enver Yıldırım Devlet Hastanesinde yatmakta olan çocuk hastalarımıza Sayın Valimiz Hasan ŞILDAK ve ilçe kaymakamız Sayın Halil İbrahim YEŞİLYURT  ziyarette bulundular.aynı zamanda tüm hastalara moral verip geçmiş olsun dileklerini ilettikleri gibi, çocuk hastalarımıza da çeşitli hediyeler vererek onların bayramlarını kutlamıslardır. Sayın Valimiz Başhekimiz Uzm.Dr. Mehmet Fatih AKSOY’dan Hastanemizden yapılan çalışmalar ve planlanan yatırımların durumu ile ilgili bilgi alarak hastanemizden ayrılmışlardır.
Sayın Valimize,Sayın Kaymakamımıza ve beraberindeki heyete Hastanemiz adına teşekkür eder saygılar sunarız.